Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
За този блог
Автор: klimatik
Категория: Лични дневници
Прочетен: 355832
Постинги: 278
Коментари: 23
Гласове: 17
Постинг
03.06.2009 00:06 - Днес темата са климатици TOSHIBA и CARRIER
Автор: klimatik Категория: Лични дневници   
Прочетен: 833 Коментари: 0 Гласове:
0



Трябваше да напиша малко за тия две компании произвеждащи климатици. И двете имат много голям принос за равитието на тази техника и възможността днес да преживяваме в големите жеги без да стоим по крушата по икиндия.

CARRIER е фирма с повече от сто години на този свят. Много неща са направени от CARRIER, включително, че нейният основател е измислик как да направи това чудо дето днес му викаме климатик.

TOSHIBA от своя страна повече от 60 години развива технологии за климатици и нещата дето е направила първа трудно могат така лесно да се изброят, но лично според мен разработката на инверторните климатици и пречистването на въздуха от работещия климатик са двете най-важни неща за бурното развитие на използването на климатици за отопление и охлаждане.

В края на 90-те години на 20-ти век двете компании обедениха своите усилия и направиха общ завод за производство на климатици и резултата днес са моделите DAISEIKAI.

DAISEIKAI са модерни и високотехнологични климатици в възможност да осигурят най-икономичното отопление в годишен план. Т.е искам да кажа, че икономията от един климатик не идва от един месец употреба, а най-голямото спестяване се получаваа на годишна база.

Естествено и днес получих снимки от монтаж на климатици и това което подбрах беше климатик картина на LG и вкопане на тръби при монтаж.

Харесваше ми снимката от монтаж на климатик картина, защото човек трудно би разбра, че това е климатик ако не му се покаже. Жилището явно беше обзаведено с много добър вкус и един климатик в него просто би съсипал всичко. Все пак хората трябва да се отопляват и охлаждат и моделите на LG идеално са съчетани в стаята.


Тагове:   климатик,   LG,


Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

Спечели и ти от своя блог!
Архив